Vi bruger Cookies!     

         
 X     
stenbjerghuset

Midt i Danmarks første og smukkeste nationalpark


 VORES SOMMERHUS VED GRÆRUP STRAND

 

 

Grærup Strand er et mindre og forholdsvis ukendt sommerhusområde 3-4 km nord for Vejers Strand og ca. 30 km nord for Esbjerg. I modsætning til de øvrige kyst-turistbyer langs Vesterhavet er Grærup fredelig, uspoleret, helt uden indkøbsfaciliteter og andet gøgl. Her er fred og ro, og man kommer hurtigt meget langt væk fra en fortravlet hverdag. Sommerhuset er placeret ca. 600 meter fra Vesterhavet på en kuperet klitgrund med områdets højeste klit og har herfra ejendomsmæglerview til Vesterhavet

 

 

 

Sandet på stranden er så fast, at man let kan køre på cykel sydpå langs Vesterhavet til Vejers Strand, hvor der er i sommerhalvåret er åbne dagligvarebutikker. Større indkøb må man til Oksbøl, Varde eller Esbjerg for. Området omkring Grærup Strand indbyder til fysisk aktivitet med gode muligheder for løb, gå- og cykelture. Tæt på huset er et asfalteret stisystem, der nordpå fører til Børsmose Strand og videre til Henne. Kører man sydpå, når man Vejers Strand og Blåvand. Endvidere er der mulighed for lystfiskeri i de nærliggende små søer. Bademuligheder i Vesterhavet er der selvfølgelig også, men det er vigtigt, at være yderst agtpågivende overfor havets luner.                                       

Grærup Strand ligger i øvrigt omkranset af et fantastisk uspoleret militært øvelsesterræn som stadig er i brug.      

 

 

 

Huset er fra 1986 og med 3 værelser er der plads til 6 personer. I køkkenet er opvaskemaskine, mikrobølgeovn, køleskab med lille fryser, nyere induktionskomfur samt trykkoger/kaffemaskine. Endvidere badeværelse med vaskemaskine, bruseniche og sauna. Huset opvarmes med el og brændeovn. Beliggenheden er prima, og gennem de store vinduer får man naturen og dyrelivet helt ind i stuen. 

 


Opdateret 15/12/2014

Besøg  
015238